Sportsudvalg

Sportsudvalget i IK-Arhus er i samabejde med klubbens cheftræner ansvarlig for klubbens sportlige udvikling. Som noget nyt er sportsudvalget organiseret med en række årgangsansvarlige:

Morten Høy – Årgangsansvarlig for Hockeyskole

Morten har i flere år været aktiv træner på vores Hockeyskole og er det naturlige valg til at sikre den fortsatte succes med vores Hockeyskolekoncept. Morten vil fortsat være at finde på isen om lørdagen, men vil fremadrettet også arbejde tæt sammen med Timo på at udvikle vores Hockeyskole og sikre at overgangen fra Hockeyskolen til U7/U9 bliver så let som muligt.

Årgangsansvarlig for U7, U9 og pigehockey

Ansvar U7/U9 holdene samt det nystartede Pigehockey koncept. DIU har stort fokus på udbredelsen af ishockey til piger, da ishockey i høj grad også er for piger. Vi er heldige allerede at have nogle rigtig gode piger i klubben, men vi vil gerne være flere og derfor er Morten sat i spidsen for projektet. Morten er tidligere bestyrelsesmedlem og kender dermed klubben indgående.

Søren Huvendick – Årgangsansvarlig for U11/U12 og U13/U15/U17

Søren er – udover at sidde i Sportsudvalget – bestyrelsesmedlem i IKA. Søren har tidligere været Sportschef og var også en del af det ansættelsesudvalg, der ansatte Timo før sommerferien. Søren har desuden 2 drenge på henholdsvis U11 og U13 holdet og er derfor det naturlige valg til denne post.

Det nye sportsudvalg kan kontaktes på sport@ik-aarhus.dk

Udvalgsmedlemmer
File