MotionC-IKA

Billede
Image_filler_large
Oversigt

Motion C er for voksne begyndere og spillere der ønsker at spille på et mere behersket niveau.

File
Thomas Pallesen
Holdleder
Nyt for sæson 2018/2019

Velkommen tilbage til sæsonen 2018/19🏒. I denne sæson vil der være lidt ændringer hvad angår de som tidligere har benyttet klippekortsystemet, eller de som kun har mulighed for få træninger i løbet af sæsonen.
Dem som stadig har restklip fra sidste sæson kan skrive til eva.roschmann@hotmail.com, disse klip er naturligvis ikke spildt.

Fremover forholder det sig således

1. Prøvetræning for helt nye medlemmer. Her betales 50 kr. på MobilePay nr. 35394 (hvor man SKAL huske at påføre teksten; prøvetræning motion 😎 Prøvetræning er kun mulig 3 gange ialt, hvorefter man enten overgår til at være betalende medlem eller til betaling pr gang til 80 kr. (hvor man bliver oprettet på holdsport)

2. Betaling pr gang. Ønsker man kun få træninger på sæson basis, er prisen 80 kr. pr gang som ligeledes betales på MobilePay pr gang. (her skriver man; træning motion 😎

3. Såfremt en spiller fra Crykkerne ønsker at deltage til træning er prisen 50kr. pr gang. (her skriver man Crykkegæst motion 😎

Holdleder på motion B vil blive informeret om hvordan dette administreres i praksis Er der tvivlsspørgsmål så er I velkomne til at skrive til mig.

Vi ses på isen til endnu en skøn sæson.

Hilsen Helle

22:00 - 23:30 torsdag 25. okt