Vejledninger

Nedenfor er vist en oversigt over klubbens vejledninger.

Bemærk at du skal anvende en PDF-læser for at åbne flere af disse; vi anbefaler den gratis læser fra Adobe, som du kan hente her.

Hent vejledningerne her:

ATK Den danske stil

DIU´s anbefalinger omkring træning for ungdom, samlet i ATK – Aldersrelateret Trænings Koncept.

Dommerafregning

Indsend afregning senest 7 dage efter dommergerning.

IKA e-mail

Personer med stort behov for e-mail kommunikation på vegne af klubben, kan få en personlig @ik-aarhus mail. Endvidere kan forskellige udvalg på tildelt en mailadresse.

Gamestats

Boks-vejledning (hjælp til styring af ur, PC, speak og straffeboks under kampe).

Booking af glasburet

Læs her hvordan du booker “Glasburet” til møder i klubben.

Grundkursus for bokspersonale

Holdopstillingsformular

Benyt denne formular til at lave holdopstilling til kamp.

IKA udbetalingsformular

Denne formular skal udfyldes  hvis du har haft udlæg for klubben (ej kørsel og dommer).

IKA Powerpoint skabelon

Brug denne skabelon, hvis du skal lave officielle IKA præsentationer i ppt.

Kamprapport-forkortelser

Kamprapport

Nyt medlem

Blanket til oprettelse af medlemsdata i IKA. Printes, udfyldes og afleveres til holdleder.

Foto samtykke

Skal fotos af dig på denne hjemmeside, skal du/eller dine forældre give skriftligt samtykke. Denne blanket udfyldes og underskrives.

Etisk trivselsprogram for IKA

Klubbens etiske regler som alle bedes følge.

Kørsel træner

Formular til kørselsafregning træner.